ONS AANBOD GROEPLESSEN

 

ONTSPANNING

Yoga is een groepsles waarbij deelnemers aan de slag gaan met verschillende houdingen (asana’s), zodat er telkens variatie is. De lessen zijn gericht op het verstevigen van de bovenbenen, rug en buik en bestaan uit balansoefeningen, heupopeners, twisters voor de boven– en onderrug en stretch oefeningen. Yoga verbetert niet alleen de fysieke staat van het lichaam, maar brengt ook rust in de vorm van meditatie. Met ook aandacht voor een ontspannen ademhaling.   ⏱️ Duur: 55 min   📅 Wanneer: Dinsdag 19:30-20:25 Woensdag 19:00-19:55 🌶️

Lees meer »

LESSEN OP MUZIEK

Dance aerobics is een groepsles met opzwepende muziek waar kracht, flexibilteit, coördinatie en uithoudingsvermogen worden getraind. Efficiëntie hierin is van belang, je moet geconcentreerd alle oefeningen uitvoeren en daarbij goed in het ritme van de muziek blijven bewegen. Er wordt gewerkt in verschillende blokken: warming-up, cardio, floorwork, stretching en uiteraard een cooling down.

Lees meer »

60+ LESSEN

Fit+ is een groepsles voor mensen die lekker willen blijven bewegen en de fitheid op peil willen houden of te verbeteren. U kunt meedoen op eigen niveau. Er is tijdens én na de les genoeg ruimte voor gezelligheid. Elke les kent een gezamenlijke warming-up, een gedeelte met kracht oefeningen, lenigheid, spelvormen, cooling down en stretching.

Lees meer »

MEDISCHE TRAINING

Bechterew is een aandoening die zich vooral in de rug uit. We richten ons in deze training dan ook vooral op beweeglijkheid, kracht en stabiliteit. Aan het einde van de les is er altijd ruimte voor een leuk spelelement in onze performance zaal.

Lees meer »